Prima pagină / Monden / Soacra Cristinei Spătar, regină la carnavalul elevilor săi

Soacra Cristinei Spătar, regină la carnavalul elevilor săi

Învăţătoarea Elena Ionescu, soacra Cristinei Spătar, a fost regină pentru o seară. Nu la vreun spectacol de adulţi, ci chiar la carnavalul elevilor săi. Petrecerea a fost dată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun la Şcoala Generală „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu.

Carnaval în loc de colinde, aşa au petrecut sărbătoarea din preajma Crăciunului, elevii clasei a III-a B de la Şcoala Generală „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu. Ideea a fost a învăţătoarei lor, Elena Ionescu, soacra celebrei cântăreţe Cristina Spătar. „Am vrut să fac altceva decât tradiţionala serbare de Crăciun, cu colinde. Am rămas surprinsă de modul în care elevii mei s-au costumat. Au fost prinţese, vrăjitoare şi multe alte personaje de poveste. Tot ei au amenajat şi sala de clasă, iar eu am purtat costumaţia unei regine. Am avut şi diademă la rochia lungă şi neagră pe care am purtat-o“, a povestit, încântată de reuşita petrecerii, învăţătoarea Elena Ionescu.

Carnaval în toată regula

La carnaval au participat toţi elevii clasei învăţătoarei Elena Ionescu. Copiii s-au întrecut în ţinutele lor elegante şi sclipitoare. Sala de clasă a devenit neîncăpătoare de zâne, prinţi, prinţese, îngeri şi demoni, piraţi, moş crăciuni şi crăciuniţe, vrăjitoare care mai de care mai înfiorătoare şi multe alte personaje din basme şi poveşti. Un juriu format din părinţi ai elevilor a acordat calificative maxime la toţi concurenţii. Alături de elevi s-a aflat şi învăţătoarea lor, Elena Ionescu, cea care a purtat o rochie de regină. „Cred că am fost o regină cu suflet bun. M-am gândit că putem ieşi din cotidian şi dacă organizăm un carnaval vom fi altfel decât alţii“, a mai adăugat Elena Ionescu, mândră de reuşita serbării.

12 comentarii

  1. sunteti niste invidiosi ……faceti-va si voi blonzi…..

    sunteti toti niste ratati cu comentarile astea x(

  2. ar trebui k doamna invatzatoare sa puna copiii sa voteze pt „sefu`clasei”…
    snteti f rautaciosi !!

  3. am avut si eu o invatatoare destul de buna dar avea si probabil inca   mai are o favorita in clasa. o fata mofturoasa si grasa care toata ziua se miorlaie la scoala si cand ii dadaea cineva un sut  de mofturoasa ce era, d-na invatatoare imediat era avocata ei si o apara. tin sa mentionez ca fetita cu pricina ii cara mii de  cadouri. ma enerva la culme asta. pe doamna invatatoare as fi iubit-o foarte mult daca nu ar fi facut asa.   si apropo … ce stire ,,importanta”…  cati bani i-a dat ziaristului madam Ionescu ca s-o bage si pe ea putin in seama?!?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică.Rubricile sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Mergi sus