Prima pagină / Eveniment / Şi-a violat amica în vârstă de 16 ani

Şi-a violat amica în vârstă de 16 ani

Un tânăr de 19 ani, din Motru a ajuns în arestul Poliţiei, acuzat de viol. Asta după ce o minoră, în vârstă de 16 ani s-a plâns oamenilor legii că pe timpul nopţii a siluit-o fără voia ei. Poliţiştii l-au trimis astăzi în faţa procurorilor să-şi spună povestea.

Minora în vârstă de 16 ani, din Motru a petrecut noaptea în compania unor prieteni în casa celui care câteva ore mai târziu avea s-o batjocorească. Petrecerea s-a terminat, şi toţi invitaţii au plecat spre casele lor. Minora s-a reîntors în casa tânărului de 19 ani, pentru a-şi recupera obiectul uitat. Rămasă singură cu individul, acesta a constrâns-o să întreţină cu el raporturi sexuale. Potrivit poliţiştilor, copila a venit la Poliţie imediat ce a scăpat din mâna agresorului. „Poliţia din Motru a fost sesizată de o minoră în vârstă de 16 ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 15 spre 16 mai 2012, a fost victimă a infracţiunii de viol. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că în jurul orelor 03:30, aflându-se în locuinţa suspectului P. I., de 19 ani, din municipiul Motru, minora a fost constrânsă de către acesta să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale”, a declarat Daniel Ionuţ Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Oamenii legii din Motru l-au reţinut pe tânărul acuzat de viol. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Un comentariu

  1. CEA CAUTAT LA EL ACASA ?//MO FATA CUMINTE NU UMBLA NOAPTEA PE STRAZI….PACAT DE BAIAT LEGEA NU-L VA IERTA CA ESTE EA MINORA….
     

Cotidianul Impact în Gorj nu îţi asumă responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor de mai sus. Responsabilitatea pentru mesajele postate revine în exclusivitate dumneavoastră.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică.Rubricile sunt obligatorii *

*

Mergi sus