Prima pagină / Eveniment / A scăpat fără nici o zgârietură

A scăpat fără nici o zgârietură

Accident spectaculos la intrarea în comuna Scoarţa. Protagonistul, un tânăr de 23 de ani, din Târgu-Jiu, care se poate numi norocos. Şi asta pentru că a scăpat teafăr din propriul accident de circulaţie, în urma căruia maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Doar pasagera din dreapta a suferit câteva leziuni şi a fost transportată de urgenţă la spital pentru investigaţii medicale. Tânărul de 23 de ani se afla la volanul unui autoturism marca BMW şi într-o curbă la stânga, din cauza imprudenţei a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în decor. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, maşina s-a răsturnat de câteva ori în afara părţii carosabile, oprindu-se la doar câţiva metrii de gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier şoferul a scăpat teafăr, doar prietena sa care se afla pe scaunul din dreapta a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. „Mi-a tăiat calea o altă maşină şi am ieşit de pe carosabil şi m-am răsturnat. Asta s-a întâmplat. Am avut noroc. Nu am păţit nimic, doar pasagera din dreapta a fost rănită”, a povestit şoferul norocos că a scăpat cu viaţă din teribilul accident. Maşina este distrusă în cea mai mare parte, iar poliţiştii încearcă să afle împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Un comentariu

  1. Un zmeu mai mic.

Cotidianul Impact în Gorj nu îţi asumă responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor de mai sus. Responsabilitatea pentru mesajele postate revine în exclusivitate dumneavoastră.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică.Rubricile sunt obligatorii *

*

Mergi sus