Prima pagină / Eveniment / A omorât un om şi a fugit de la locul accidentului

La numai 16 ani

A omorât un om şi a fugit de la locul accidentului

A lovit mortal un bătrân şi a fugit de la locul accidentului. Este vorba de un minor de 16 ani, care conducea ilegal un moped, pe un drum judeţean din satul Tetila, localitatea Bumbeşti-Jiu, când a lovit un bătrân. Acum va trebui să dea socoteală în faţa legii. Poliţiştii l-au căutat vreme de două ceasuri pe făptaş, pentru ca, în cele din urmă, tânărul să se predea.

Bătrânul avea 58 de ani şi locuia în satul Săuleşti din localitatea Bumbeşti-Jiu, iar în zonă lucra ca zilier. Aseară însă, şi-a găsit sfârşitul într-un accident de circulaţie, pe un drum judeţean, în raza satului Tetila, Bumbeşti-Jiu. Un localnic a sesizat de îndată Poliţia, când a găsit trupul bărbatului întins fără suflare pe caldarâm, dar nu ştie ce s-a întâmplat. Spune, însă, că victima obişnuia să mai bea din când în când. În timp ce poliţiştii îl căutau pe autorul accidentului, rudele tânărului l-au adus la Poliţie, dar nu înainte să facă circ în faţa sediului din Bumbeşti-Jiu. Poliţiştii spun că tânărul nu numai că nu avea cursuri de legislaţie rutieră, care să-i permită să conducă un moped, dar vehiculul nu era înregistrat. „În urma cercetărilor, poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere, urmând să-l prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, sub acuzaţia de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Poliţie Judeţean Gorj. Deşi a fugit de la locul faptei, minorul nu a putut scăpa de oamenii legii. Reţinut de poliţişti, autorul accidentului a fost predat ieri procurorilor pentru audieri. Pentru fapta sa, minorul din Bumbeşti-Jiu, va suporta consecinţele şi riscă până la şapte ani de închisoare.

98 comentarii

  1. cum sa ma arat,cand daca bat un cocalar dinasta este posibilitatea de 80% sa fac puscarie.ca dau intr-unu,dau in doi,vin mai multi si normal ca nu-s van dame,ma bat si ma si duc la puscarie,ca stiu ca se au cu politia pe bune

  2. lumea se comporta cu ei si nu ies din anonimat ca sunt cum sunt..underground are dreptate.lumea se comporta cu ei ca si cum ar fi invizibili din mai multe cauze ( sunt vai de capul lor,nu sunt buni de nimic,se au pe bune cu politia etc etc)

  3. gigi jegu e leit Bujor :)))))))

  4. jogu seamana cu bujor

  5. ce aveti ma disperatilor…va plictisiti sau nu aveti ce face…aveti ce aveti cu mine…stiti unde stau…ce tot scrieti tot felu de porcarii…VA DISTREAZA???

  6. vasi ala seamana cu bujor

  7. ce face lipsa asta de ocupatie :)) lasa-ti ma oamenii in pace ca nu cred ca ii intereseaza ce vb voi pe aici;)

Mergi sus