Prima pagină / Barfa / Bârfa zilei

Bârfa zilei

Se zvoneşte că un liberal de seamă de la Gorj, ahtiat după funcţii ministeriale, recurge la fel şi fel de jocuri şi intrigi pentru a prinde un post de secretar de stat în Ministerul Economiei. Se aude că liberalul respectiv se ocupă, mai nou, de vânătoare de funcţii, încercând să-şi convingă un coleg din USL să renunţe la postul promis.

Un comentariu

  1. Se zvoneste ca o “mare doamna” din oras, afacerista a unui magazin de haine de pe Victoria, care umbla si cu alti domni, in afara de sotul ei o santajeaza si o ameninta pe actuala prietena a fiului ei. Nu este de acord cu relatia si cum nu ii pasa de propriul copil, de ce i-ar pasa de micuta fetita? Cuvintele si descrierile pe care le foloseste “marea doamna” nu le putem scrie. Consideram ca sunt de joasa speta si pentru a fi scrise, dar pentru a fi rostite! Aveti grija doamna Lorena, doar nu vreti sa decadeti din societate!

Cotidianul Impact în Gorj nu îţi asumă responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor de mai sus. Responsabilitatea pentru mesajele postate revine în exclusivitate dumneavoastră.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică.Rubricile sunt obligatorii *

*

Mergi sus